Termeni și condiții

Site-ul www.en.lawg.ro este deținut de Asociația Local American Working Group – LAWG Grupul de Lucru Local American (numită în continuare “Asociația LAWG”).
Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a ne contacta în orice moment pentru orice subiect legat de prezentele “Termeni și Condiții”, utilizând datele de contact de mai jos:

Email: contact@en.lawg.ro
Adresă de corespondență: Charles de Gaulle Plaza, Piața Charles de Gaulle, nr 15, et 3, Sector 1, București, România

Utilizarea și vizitarea site-ului www.en.lawg.ro , (numit în continuare “Site-ul”) sunt guvernate de acești Termeni și Condiții, (numiți în continuare “Termeni & Condiții”). Prin accesarea și navigarea pe Site confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții, care nu pot fi modificați fără acordul nostru prealabil. Asociația LAWG își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate explică modul în care gestionăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu utilizarea și navigarea dvs. pe site. Fiind de acord cu acești termeni și condiții și pentru a putea utiliza Site-ul, sunteți de asemenea de acord cu Politica noastră de confidențialitate.
Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dvs. personale, vă rugăm să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate.

Acuratețea informațiilor și renunțarea la răspundere

Asociația LAWG își propune să se asigure că toate informațiile de pe Site sunt corecte. Cu toate acestea, Site-ul și materialele disponibile pe acest site sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite. Site-ul web și conținutul său, în principal, dar fără a se limita la articolele și paginile sale, nu reprezintă sfaturi juridice sau de sănătate.

Asociația LAWG depune toate diligențele pentru a oferi informații actuale și pentru a actualiza conținutul Site-ului. Cu toate acestea, Asociatia LAWG nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe Site în orice moment. De asemenea, Asociatia LAWG nu garantează că Site-ul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. Asociatia LAWG nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul site-ului.

Linkuri externe

Site-ul poate include legături la site-uri web ale unor terțe părți. Asociatia LAWG nu este responsabilă pentru și nu poate acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe orice site terț.

Drepturi de proprietate intelectuală

Asociația LAWG este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui Site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.
Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil al Asociatiei LAWG.

Protecția datelor

PRIN FOLOSIREA ACESTUI SITE, INCLUSIV ÎNREGISTRAREA PENTRU ACCESUL ZONELOR DE SECURITATE, VĂ DAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL CA ASOCIAȚIA SĂ PROCESEZE ORICE DATĂ PERSONALĂ NE ÎNCREDINȚAȚI, CONFORM REGULAMENTULUI UE 679/ 2016, ÎN CONCORDANȚĂ CU POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A ASOCIAȚIEI.

Limitarea răspunderii

Privitor la răspunderea pentru conținutul Site-ului, Asociația LAWG nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe Site, care nu se datorează culpei sale.
Imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu informativ și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor.

Asociația LAWG nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte imputări, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor. Asociația LAWG nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționarii Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de a accesa anumite link-uri publicate pe Site care NU sunt din vina acesteia.

Modificare

În limitele legii aplicabile, Asociația LAWG își rezervă dreptul de a revizui și modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Sunteți responsabil pentru revizuirea regulată a acestor termeni și condiții. Utilizarea și navigarea în continuare a site-ului web după astfel de modificări vor constitui consimțământul dumneavoastră pentru respectivele modificări.

Legislație

Prezentul document va fi supus în toate privințele legilor din România. Orice controversă, pretenție sau dispută care decurge din sau este legată de acești Termeni și Condiții va fi supusă jurisdicției instanțelor competente din România.