Teodor Blidaru – Manager de Proiect pentru Hubul de Inovație în Sănătate

Hubul de Inovație în Sănătate, anunță numirea domnului dr. Teodor Blidaru ca Manager de Proiect, responsabil de coordonarea tehnică și executivă a întregului proiect.

Teodor Blidaru va contribui cu o experiență vastă care cumulează activitatea strategică din cadrul Ministerului Sănătății, activitatea academică în cadrul UMF „Carol Davila”, precum și practica medicală cu specializare în radiologie și imagistică.

„Ne dorim ca acest proiect să devină un catalizator pentru dezvoltarea ecosistemului de inovație în domeniul sănătății din România. Prima generație de proiecte pe care le vom dezvolta în cadrul Hub-ului, așa cum a fost prezentată cu ocazia lansării publice din luna mai, va avea ca priorități dezvoltarea capacității României pentru a derula studii clinice, precum și educarea populației cu privire la bolile cronice. În perioada imediat următoare este foarte importantă operaționalizarea Hub-ului prin capacitarea grupurilor interne de lucru, precum și prin implicarea tuturor partenerilor strategici. Sunt onorat să pot contribui la dezvoltarea Hub-ului în calitate de manager de proiect și am certitudinea că această inițiativă poate fi un exemplu de bună practică în rândul structurilor similare din Europa”, a subliniat dr. Teodor Blidaru, Manager de Proiect Hub de Inovație în Sănătate.