promo

 • Workshop: Studiile clinice în România – dezvoltarea unui model competitiv până în 2026

  Workshop: Studiile clinice în România – dezvoltarea unui model competitiv până în 2026

  Triplarea numărului de studii clinice din România – beneficii pentru pacienți și pentru sistemul de sănătate. Hubul de Inovație în Sănătate, sub coordonarea strategică a Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, lansează primul său proiect în domeniul studiilor clinice.

 • Săptămâna Europeană a Biotehnologiei: 25 Septembrie – 1 Octombrie 2023

  Săptămâna Europeană a Biotehnologiei: 25 Septembrie – 1 Octombrie 2023

  Asociația LAWG celebrează anual Săptămâna Europeană a Biotehnologiei printr-o serie de activități dedicate, dovedind încă o dată importanța pe care o acordăm sectorului sănătății și utilizării biotehnologiei în tratamentul pacienților.

 • Raportul PhRMA 2023: Accesul Global la Noile Medicamente

  Raportul PhRMA 2023: Accesul Global la Noile Medicamente

  Raportul global privind accesul la noi medicamente analizează disponibilitatea în 72 de țări, inclusiv în România, a medicamentelor lansate recent și timpul de acces la inovație pentru pacienți.

 • Lansarea Hubului de Inovație în Sănătate

  Lansarea Hubului de Inovație în Sănătate

  În premieră pentru România, Ministerul Sănătății, Alianța Universitară G6-UMF și LAWG (membrii fondatori) lansează proiectul național Hub de Inovație în Sănătate, care își propune să devină un element central în cadrul unui sistem de sănătate modern, în concordanță cu prioritățile strategice din cadrul Strategiei Naționale în Sănătate 2023-2030.

 • Carta Alba a Inovației în Sănătate

  Carta Alba a Inovației în Sănătate

  București, 1 octombrie 2019 – Platforma de dialog și cooperare „Resurse pentru Sănătate”, inițiată de Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților și Comisia pentru Sănătate Publică din Senat, împreună cu Local American Working Group – LAWG, a lansat astăzi Carta Albă a Inovației în Sănătate. Platforma „Resurse pentru Sănătate” a fost constituită în…